Tjek synsrapport, kilometertal og restgæld

Med ét klik kan du gratis tjekke kilometertal og tinglyst restgæld. Alt du behøver er bilens nummerplade eller stelnummer.


Før du køber brugt bil

Når man handler brugt, er det utroligt vigtig at tjekke for restgæld i Bilbogen før du køber bil, motorcykel eller campingsvogn af private. Her på Nummerplade.net kan du med det samme lave opslag på køretøjets nummerplade eller stelnummer og dermed se evt. hæftelser. Samtidig får du også oplysninger om synsdato, kilometertal og synsrapporter. Så tjek bilen her på Nummerplade.net før du handler og undgå at blive snydt.

Restgæld

Det er vigtig at forstå at pant/hæftelser ikke nødvendigvis er det samme som restgæld, der kan altså sagtens være tinglyst hæftelser på et køretøj selvom restgælden er betalt ud. Hvis der er restgæld i køretøjet, og der samtidig er registreret pant hos Bilbogen, skal man som køber sikre sig at restgælden indfries og panten bliver slettet før køb.

Husk derfor at tage forbehold for, at bilen er gældfri og ubehæftet i slutsedlen, selvom dette ikke sikrer dig mod at hænge på gælden.

Læs mere om Bilbogen her: Bilbogen

Fakta om Nummerplade.net

  • Der findes ingen oplysninger om syn før d. 20. juni 2005.
  • Du kan tidligst se synsrapporten fra syn dagen efter, at køretøjet er synet.
  • Den oplyste kilometerstand er indrapporteret på baggrund af aflæsning fra synsstedet. Kilometerstanden fremgår også af den synsrapport, der blev udleveret ved synet.
  • Køretøjer fra før juni 2012, kan have mere udstyr end angivet.

Nummerplade.net – stedet, hvor du får en samlet oversigt over bilinfo

Har du brug for at få et indblik i din bils bilinfo? Står du og skal købe en brugt bil, og vil du være sikker på, at du får det, som sælgeren lover? Så er du landet det rigtige sted. 

Hos Nummerplade.net tilbyder vi et site, hvor du kan slå din bil eller en kommende bil op. Du får det fulde overblik over bilens specifikationer, synsrapporter, bilbogen og mange andre relevante oplysninger. 

Slå en bil op på Nummerplade.net allerede nu her på siden.  

Tjek stelnummer eller nummerplade ganske gratis hos Nummerplade.net

Når du skal undersøge oplysninger om en bil, kan du hurtigt og nemt gøre det her hos Nummerplade.net. Alt, du skal gøre, er at indtaste nummerpladen eller stelnummeret i søgefeltet her på siden. Derefter får du den fulde oversigt over alle de informationer, der er om bilen. 

Vores værktøj er ganske gratis at benytte. Derudover er det lynhurtigt at få den nødvendige bilinfo. Når du har lavet et biltjek og indtastet enten nummerplade eller stelnummer, får du inden for kort tid det hele samlet ét sted. Der skal derfor kun få klik til, før du har foretaget et nummerpladeopslag. 

Foretag et biltjek online, inden du køber brugt bil 

Vores værktøj er en fordel at benytte, når du skal købe en brugt bil. Der er desværre altid en risiko for, at sælger giver dig forkerte oplysninger om bilen. Vil du være sikker på, at du ikke bliver snydt, kan et biltjek på Nummerplade.net være den helt rigtige strategi. 

Vi samler alt bilinfo ét sted. Du kan derfor nemt holde de reelle oplysninger om bilen op imod oplysningerne fra sælgeren. Det hjælper dig med at få en bedre indikation af, om det er en god eller knap så god handel, du er ved at gøre. 

Find synsrapporten med en nummerpladesøgning

Har du brug for at kigge nærmere på den seneste rapport fra en bils syn, hjælper vi også med det. Det kan være for at få en fornemmelse af, hvornår din egen bil skal til syn igen. 

Skal du istedet købe en brugt bil kan rapporten være et godt grundlag for din købsbeslutning. Du kan nemlig se, hvor mange kilometer bilen havde kørt ved det seneste syn, og om det nogenlunde stemmer overens med det, sælgeren har angivet i salgsannoncen. 

Derudover kan du også se, om der var nogle anmærkninger i rapporten fra synshallen, eller om den overhovedet er blevet godkendt i syn. Det er alle sammen utrolige nyttige oplysninger, der kan gøre det nemmere for dig at vurdere, om det er et godt køb. 

Få indsigt i gæld og ejerforhold på Nummerplade.net

Nummerplade.net hjælper dig også med at få indblik i gæld og ejerforhold for en bestemt bil. Vi kan via bilbogen se, om der er nogen, der har pant i bilen, og der er en restgæld

Det er igen yderst vigtig bilinfo, når du skal købe en brugt bil. Det er nemlig noget, du skal tage dine forholdsregler imod, således du ikke ender med at overtage en anden persons gæld. 

Et hurtigt nummerpladeopslag på Nummerplade.net er derfor en rigtig god investering. Du får nemlig den fulde indsigt i alle forhold omkring bilen. 

Bliv klogere på bilens specifikationer med et biltjek

Når du skal købe en bil, er det vigtigt, at du får det, du er blevet lovet. Vil du for eksempel være sikker på, at du nu også får en bil med 140 HK, kan du slå det op på Nummerplade.net. Her får du alle specifikationer og relevante bilinfo om den pågældende bil. 

Med et hurtigt og enkelt biltjek får du derfor det komplette overblik over bilens egenskaber, som du kan holde op imod sælgers informationer. 

Skal bilen sælges? Gør det nemmere med en pre-udfyldt slutseddel

Skal du have solgt din bil, er vores værktøj også den helt rigtige løsning for dig. Du kan slå din bil op, således du får angivet de korrekte oplysninger om bilen i din salgsannonce. 

Når du har fundet en køber, skal du huske at få udarbejdet en korrekt salgsaftale. Vil du gøre det lettere for dig at få skrevet de korrekte oplysninger, og dermed mindske risikoen for fejl? 

Hos Nummerplade.net kan du gratis downloade en slutseddel, hvor bilens specifikationer er pre-udfyldt. Du skal derfor bare udfylde de tomme felter. Det gør det meget nemmere for dig at få handlen i hus. 

Søg på nummerplade eller stelnummer, og få det fulde overblik hos Nummerplade.net

Nummerplade.net er den helt rigtige platform for dig, både når du skal købe eller sælge bil. Du får det fulde overblik over al bilinfo samlet på én platform. Du skal blot lave en hurtig søgning, hvor du søger på nummerplade eller stelnemmer, og så er du i gang. 

Vi har gjort det simpelt og brugervenligt at komme i gang. Det kræver kun få klik, og så har du foretaget et biltjek. 

Skal vi hjælpe dig med at finde relevant bilinfo om din nuværende eller kommende bil? Indtast nummerplade eller stelnummer her på siden allerede nu.